Policydokument för (((EKO)))®gruppen

samt dess webbsidor.

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på våra webbplatser eller ger oss på något annat sätt. Dessutom samlar vi IP-adressen (Internet Protocol) som används för att ansluta datorn till Internet, logga in, e-postadress, lösenord, dator- och anslutningsinformation och inköpshistorik. Vi kan använda programvaruverktyg för att mäta och samla information om sessionsinformation, inklusive sidrespons, längd på besök på vissa sidor, sidans interaktionsinformation och metoder som används för att bläddra bort från sidan. Vi samlar också in personligt identifierbar information (inklusive namn, email, lösenord, kommunikation); betalningsuppgifter (inklusive kreditkortsinformation), kommentarer, feedback, produktrecensioner, rekommendationer och personlig profil.

När du genomför en transaktion på våra webbplatser, samlar vi in personlig information som du ger oss, till exempel ditt namn, adress och e-postadress. Din personliga information kommer endast att användas av de specifika skäl som anges nedan:

Vi samlar in sådan icke personlig och personlig information för följande ändamål:

  1. Att tillhandahålla och driva våra tjänster.

  2. Att ge våra användare löpande kundsupport och tekniskt stöd.

  3. För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna eller personliga servicerelaterade meddelanden och kampanjmeddelanden.

  4. Att sammanställa statistisk data och annan sammanställd och/eller avledd icke-personlig information, som vi eller våra samarbetspartners kan behöva för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster.

  5. Att följa gällande lagar och förordningar.

(De uppgifter som på något sätt kan kopplas till en fysisk person kommer aldrig att delas utanför (((EKO)))®gruppen. De företag, organisationer och webbsidor, som ingår i (((EKO)))®gruppen finns här!)

Om du inte vill att vi ska behandla dina data längre, kontakta oss på info@ekogruppen.com eller sänd brev till (((EKO)))gruppen, Äskekärr såg, 51995 Tostared.

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna sekretesspolicy när som helst, så var snäll och granska det ofta. Ändringar och förtydliganden kommer att träda i kraft omedelbart när de skickas på hemsidan. Om vi gör väsentliga ändringar av denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter som vi använder den.

Om du vill: få tillgång till, korrigera, ändra eller ta bort personlig information kan du göra på följande sätt: Skriv till pentti@pentti.info