(((EKO)))®klubben = en klubb som bygger kunskap och stora resurser för omtänksamma människor! Utbildningar, ekologiskt och ekonomiskt samarbete m.m. kommer att medföra att alla vill vara med!
Men så fort man gör någon annan illa eller brister i omtanke – Utesluts man!
Detta är grunden till skapa den fredligare förändring vi tillsammans hoppas åstadkomma!

Varför vill vi skapa (((EKO)))klubben?

Vi tycker det behövs en klubb för hederliga, omtänksamma människor, som kan dela kunskaper och andra tillgångar med varandra. Vi vill utvecklas i empati, hjälpsamhet, demokrati och kämpa för allas lika värde.

Ordet (((EKO)))® som vi har registrerat som varumärke symboliserar ekologi och miljö, naturlig hälsa och miljövänlighet efter förmåga. Det symboliserar ekonomi genom nätverk, återvinning och samarbete om maskiner etc. 

Självständiga lokala klubbar.

(((EKO)))®klubben Sverige består av lokala självständiga klubbar som sköter den lokala verksamheten helt enligt deras medlemmars önskemål. Det kan vara regelbundna träffar, danser och fester, utflykter, resor och allt vad medlemmarna kan tänka sig. Arrangemangen kan också ske tillsammans med andra klubbar och med hjälp av ((EKO)))®klubben Sverige.

Varje lokalklubb bestämmer själv om den lokala medlemsavgiften. (((EKO)))®klubben sverige kan hjälpa till med redovisningen. Läs mera!

Vem kan bli medlem?

Varje ärlig, hederlig och empatisk fysisk person, utan åldersbegränsningar. Dessutom kan du, företag och organisationer bli sponsorsmedlem till högre avgift. 

Sektioner.

(((EKO)))®klubben Sverige har tillgång till ett antal båtar av varierande modeller och skick. Dessa tänker vi sköta genom båtgrupper (en grupp för varje båt). Varje bår får en egen ekonomi och båtgruppen svarar för underhåll, utrustning och uthyrning, där de som jobbat givetvis får företräde att använda ”sin” båt. På motsvarande sätt kan någon ställa sin fjällstuga (eller något annat ) till förfogande för (((EKO)))®klubbens medlemmars förfogande. Bokningar och redovisning sköts av (((EKO)))®klubben Sverige. Läs mera!

Organisation

(((EKO)))®klubben består av ett antal lsjälvständiga lokalklubbar med sektioner och grupper som kan ha medlemmar från en eller flera klubbar. Dessutom kommer det att finnas lokalombud som stöttar klubbarna och startar nya. Lokalombudet hjälper till med distributioner inom sitt område. Läs mera!

 

Redan nu finns några fördelar för dig

I framtiden räknar vi med att du som medlem i (((EKO)))®klubben får: